Efter gennemført køb tilsendes link til online booking.

Du modtager samtidig spørgeskema og tekstmateriale, som skal forberede dig bedst muligt til konsultationen.

NB: Hvis du gennemfører dette køb, accepterer du samtidig afbestillingsreglerne for konsultationer.

Afbestillingsbetingelser for personlige konsultationer: Personlige konsultationer skal afbestilles minimum 5 hele hverdage inden konsultationen. Hvis konsultationen afbestilles senere end 5 hverdage før, hæfter du for 50% af beløbet for konsultationen. Hvis konsultationen aflyses mindre end 24 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet. 

Du kan læse mere om konsultationer her.

Hvis du ønsker Skype konsultation, kan du angive det under 'Note', når du booker din konsultation.

 

Find din hormonterapeut herunder og book din konsultation:

 

Sjælland

 

Eva Toudahl

Kropsterapeut, kosmetolog, yogalærer og stud. komplementær hormonterapeut.

Konsultationsadresse:

 

Strandvænget 35A
2791 Dragør
(Bus 350S stopper ved vejen)

 

Jeg arbejder til daglig som behandler hos klinik Dare to Care på Østerbro, hvor jeg praktiserer en holistisk tilgang til mit arbejde som kropsterapeut og kosmetolog.
Jeg tror på, at krop og sind hænger uløseligt sammen, og er meget fascineret af kroppen, og alle de processer der hele tiden arbejder for at vi skal være i balance - det er ikke så mærkeligt der kan opstå ubalance med de forhold vi til tider byder den.
Jeg brænder for at skabe holdbare løsninger, hvor sundhed og velvære ikke er en byrde, men en naturlig integreret del af din hverdag. 
Hvor du lige så stille lærer at kommunikere kærligt med din krop, og hvor du lærer at tolke de signaler den sender, men som vi ofte overhører, eller ikke forstår. 
Vi vænner os langsomt til at have "skavanker" og tror det er helt normalt, men ofte kan vi gøre utrolig meget med små justeringer i kost og livsstil.
Jeg tror ikke på "one size fits all", og ser det som min fornemmeste opgave at skræddersy et forløb til dig, som tilgodeser dine udfordringer, og dermed øger din chance for at få succes.

 Mine interesseområder er især:

 • Stress
 • Fordøjelsesproblemer
 • Autoimmune sygdomme
 • Hudproblemer
 • Overgangsalder
 • Stofskifteproblemer

 

 

 

Tanja Christensen

Pædagog, Cand.Scient.Idræt med speciale i børn, Lektor, Certificeret børneyogalærer og stud. komplementær hormonterapeut.

Konsultationsadresse:

Egøjevej 115
4600 Køge

Tilbyder også Skype-sessioner

Mit interessefelt er børn, unge og familier.

Book en konsultation hos mig sammen med dit barn/unge menneske, som ikke er i trivsel. Der kan være mange forskellige grunde til at booke en konsultation hos mig. Det kunne fx være meget gråd hos det lille barn, manglende og/eller urolig søvn, sociale udfordringer, manglende eller for meget energi, diagnoser fx ADHD, Autisme m.v., allergier, uforståelig opførsel, opmærksomhedsforstyrrelser, koncentrationsbesvær og meget andet.

Jeg ser meget frem til at du kontakter mig, så vi sammen kan finde løsningen på udfordringerne.

Lidt om min baggrund:  Jeg blev uddannet pædagog i 2002 og har arbejdet inden for almen området og speciel området. I begge arbejdsområder har jeg erfaret, hvordan følelser, kost og gode vaner har afgørende betydning for et barns trivsel. Min store interesse for kroppen betød at jeg i 2004 måtte starte på Idrætsstudiet, hvor jeg samtidig med at blive klogere på kroppen og forskellige idrætsdiscipliner også fordybede mig i børn og unges kropslighed. Dette førte blandt andet til praktik på et julemærkehjem, samt et speciale, hvor vi undersøgte hvilken betydning træning i fitnesscentre har for børn og unge. Sideløbende med idrætsstudiet underviste jeg i babysvømning, babymassage og tog en motorik uddannelse. Hormonterapeut uddannelsen er en naturlig del af min rejse i at specialisere mig i børn og unges sunde og velfungerende krop og sind. Jeg er af den overbevisning at mange uhensigtsmæssige aspekter i et barns adfærd, kan afhjælpes med kosten, søvnen og gode vaner, samt en god psykisk base.

 

 

Heidi Hviid

Tandlæge, Kostvejleder og slankekonsulent, stud. Naturopath IBM. og stud. Komplementær hormonterapeut.

Konsultationsadresse:

Kost Krop og Balance
Solagervej 2
4690 Haslev

Jeg ser holistisk på kroppen.

Det er min overbevisning at kroppen aldrig gør noget for at skade os, men at de symptomer (sygdomme) vi har, opstår fordi kroppen er kommet ud af balance. Jeg mener derfor, at det er vigtigt at hjælpe og understøtte kroppens funktioner, således at den bringes tilbage i balance, på naturlig vis.

Dette gøres ved hjælp af kost, vitamin-, mineral- og fedtsyre-terapi, fytoterapi (læren om urtemedicin), livsstilsændringer mm.

Det er selvfølgelig ikke alle sygdomme vi kan slippe helt for, på denne måde, men her kan vi ofte bringe kroppen tættere på sin naturlige balance og der ved reducere symptomerne således, at de bliver mere tålelige at leve med.

Mine største interesseområder er specielt:

 • Binyretræthed
 • Stress
 • Stofskifteproblemer
 • Overgangsalder gener
 • Vægttab
 • Generel kostvejledning med henblik på en sundere livsstil

 

 

Kate Korsgaard

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Stud. Biopat / Naturopath IBM, Registreret Bachterapeut og stud. Komplementær Hormonterapeut.

Konsultationsadresse:

Kate Korsgaard
Provstegården 6
4100 Ringsted

Jeg er indehaver af klinikken Kate Korsgaard. Interessen for krop og sundhed tog fart efter års kamp med lavt stofskifte og en lav stresstærskel. Jeg har selv fundet en bedre balance, men jeg lærer stadig. Kosten er min store passion, som jeg

dagligt vejleder i, hvor den komplementære hormonterapi bidrager med det rette værktøj. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig på vej mod balance.

Mine interesseområder er bl.a.:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Søvnproblemer
 • Nedsat immunforsvar
 • Stress
 • Stofskifteproblemer
 • Vægtproblemer

 

 

Kizzer Flagaa

Coaching-Massør, Tankefelt Terapeut og stud. Komplementær HormonTerapeut

Konsultationsadresse:

Livsstil & Sjæl
Chr. X´s Alle 168
2800 Kongens Lyngby

 

Uanset hvilket helbredsproblem vi har, er det et udtryk for en manglende balance mellem tanker, følelser og krop. 

Har du brug for hjælp, til at definere dit problem! 

Den hjælp får du! - og støtten undervejs, til du når dit mål - til du er tilbage i balance!

Med kærlige og ærlige puf hjælpes du ind til din kerne, så du derfra kan se, hvad der er hensigtsmæssigt for dig at gøre nu.

Og med den komplementære hormonterapis dybdeborende spørgeskemaer og, måske, laboratorietests, genfinder vi balancen i dine hormoner. 

Kontakt mig, og lad os finde ud af om vores kemi passer - den er vigtig for resultatet 

Efter min massøruddannelse i 2005 har mit liv vendt sig mere og mere imod, hvad vi selv kan gøre. Efter 4-dobbelt blodprop tog jeg, for alvor, skeen i den anden hånd.

I´m walking the talk... og kan derfor støtte dig på din nye vej - Er du klar! Kom vi går mod sundere kost, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter, der passer til dig.

Jeg er særligt optaget af:

 • Stress
 • Insulinresistens
 • Overvægt, Mænds "Øl-vom"/viceralt fedt
 • Usund livsstil - hvad ER der i din mad
 • Infertilitet

 Hvis de tider, der er åbne, ikke passer i din kalender, er du velkommen til at ringe til Kizzer og aftale en anden tid på tlf. 26 160 160.

 

Josefine Ellen-Marie Jørgensen

Yogalærer, danser og stud. Komplementær Hormonterapeut

 

Klinikadresse:

Konsultationer på Vesterbro/Indre Frederiksberg

 

Mit navn er Josefine, jeg er 31 år og studerer til komplementær hormonterapeut. Det gør jeg fordi:

 • jeg har et inderligt ønske om at hjælpe andre med eksem/hudproblemer,
 • ingen par burde opleve at gå igennem et fertilitetsbehandlingsforløb, hvis jeg på nogen måde kan gøre noget for at afhjælpe det,
 • kvinder i menopausen skal kunne opleve en gnidningsfri overgang til den tredje alder.

Det hele handler om balance. Du må ikke være i underskud, men du må heller ikke få for meget. Eksempelvis er vand sundt, men for meget vand er usundt. Din krop arbejder hvert sekund på at holde dig i balance. Jeg vil hjælpe din krop i balance, for at du kan være den bedste udgave af dig selv, og opnå det du ønsker.

Jeg tror ikke, at kost kan gøre det alene. Bevægelse og livsglæde skal også med. Som yogalærer og med min alsidige erfaring som underviser i funktionel træning, vil dit program hos mig, også have et stor fokus på at komme ned i kroppen for at mærke efter.

 

 

Christine Erritzøe

Professionsbachelor i ernæring og sundhed og idræt & stud. Komplementær Hormonterapeut, Folkeskolelærer, Coach og psykoterapeut, Personlig træner, holdinstruktør og mindfulnessinstruktør

Klinikadresse:

Wilhelmmarstrandsgade 10, 2100 København Ø

eller

Charlottehaven, Hjørringgade 12, 2100 København Ø

 

Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet med kostvejledning, coaching, psykoterapi og personlig træning -privat og indenfor fitness verden.

Jeg har igennem hele mit liv døjet med fordøjelsesproblemer og fik i 2001 konstateret Colitis Ulcerosa, som er en tarmsygdom – men som jeg heldigvis er sluppet af med ved at udelukke bestemte fødevarer i min kost.

Jeg er medforfatter til to tarmbøger, Elsk din tarm 1 og 2. I min klinik arbejder jeg meget målrettet på at skabe balance i fordøjelsessystemet, da mange af vores ubalancer starter i tarmen. Kost og psyke hænger sammen, hvilket jeg ligeledes tager udgangspunkt i, i mine vejledninger.

Jeg kan især hjælpe dig med:

 • Fordøjelses- og tarmproblemer 
 • Vægttab 
 • Udbrændthed 
 • PCO 
 • Kost og træning 
 • Kost og psyke 
 • Spiseforstyrrelser 
 • Anoreksi 

 

 

 

Østjylland

Hanne Vestergård

Tandplejer og Fitnessinstruktør og Stud. Komplementær Hormonterapeut.  

Klinikadresse:

Veilgårdsparken 94
8340 Malling
Jeg tager også Skype-konsultationer

Som hormonterapeut brænder jeg for at bringe kroppen i homeostase, det vil sige balance. Når kroppen er i balance, føler vi os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor vi af den ene eller anden årsag nemt kan komme i ubalance. Ubalance kan føre til sygdom eller symptomer som hedeture, uro, søvnbesvær eller vægtøgning. Ingen af disse symptomer er vi nødt til at leve med, de kan behandles.
Som komplementær hormonterapeut kan jeg guide og vejlede dig tilbage til balance og velvære i din krop. Sammen finder vi den rette vej for dig.

Jeg brænder for:

 • Stress og udbrændthed hos både mænd og kvinder
 • PMS
 • Menopause (overgangsalderen)
 • Stofskiftesygdomme
 • Træning og vægttab

 

 

Henriette Fog

Stud. Komplementær Hormonterapeut og VaneCoach.

Klinikadresse:

Horsens

Jeg tager også Skype-konsultationer

 

Jeg valgte uddannelsen, fordi jeg har oplevet, hvordan kosten og den stress, vi udsætter kroppen for, påvirker hver eneste celle.

Som kronisk smertepatient ved jeg, hvor hurtigt kroppen skubbes ud af balance. En (synlig såvel som usynlig, fysisk som psykisk) skade sætter sit aftryk i alle kroppens systemer, f.eks. i form af stress, hudproblemer, depression og meget mere.

Jeg uddanner dig i at spotte ubalancer og hjælpe dig selv. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Mine interesser er især:

 • Kroniske smerter
 • Stress
 • Depression og psykiske lidelser
 • Neurologiske symptomer som Restless Legs (uro i kroppen) og neurologiske diagnoser som f.eks. ADHD og ADD.
 • Autoimmune sygdomme
 • Hudproblemer

 

 

Hanne-Sara Mortensen

Socialpædagog, HR-konsulent/underviser i stress, stresshåndtering, mindfulness, meditation, stresspolitik. Stud. Komplementær Hormonterapi. 

Klinikadresse:

Optimal Balance
Søndermarken 11B
8560 Kolind (Djursland, 45 min. fra Århus C)
Jeg laver også Skypekonsultationer

 

Som hormonterapeut arbejder jeg holistisk og naturvidenskabelig baseret. Med stort fokus på at spore de underliggende årsager til sygdom, og på at optimere de naturlige processer i krop, hjerne og psyke. Også i kombination med konventionel medicin eller andre former for behandling, hvis det er nødvendigt.

Jeg har selv langvarige følger efter hjernerystelse og whiplash, og har oplevet det utrolig frustrerende, at der ikke rigtig findes nogle behandlingsmuligheder inden for konventionel medicin. En del forskellige alternative behandlinger har kunnet lindre, men ikke for alvor vende udviklingen. I en lang årrække blev jeg tiltagende dårligere, men har de senere år kunnet vende udviklingen og har fået det meget bedre. Bl.a. fordi jeg er blevet opmærksom på, at det er forholdsvis almindeligt at få hormonelle forstyrrelser efter hjernerystelse og whiplash. Jeg ved nu også, at der kan være andre underliggende årsager til, at man har svært ved at komme sig. Men at udviklingen kan vendes, selv efter mange år.

Jeg brænder især for:

 • Langvarige følger efter hjernerystelse og whiplash
 • Stress
 • Angst og depression
 • Søvnproblemer
 • Stofskiftesygdomme
 • Allergi
 • Fordøjelses- og tarmproblemer
 • Mad som medicin

 

 

 

Nordjylland

Ann Hagen Jakobsen

Fysioterapeut, certificeret Stottpilates-instruktør og stud. Komplementær Hormonterapeut

Konsultationsadresse:

Klinik for Fysioterapi
Jernbanegade 4
9500 Hobro

Jeg arbejder som fysioterapeut og certificeret Stottpilates-instruktør. Min interesse for kost tog for alvor fart, da vi startede med at hjemmetræne vores handicappede datter i 2009. Her fandt jeg ud af hvordan kost, kosttilskud og livsstil kan optimere en familie, som er på konstant ”overarbejde”.
Jeg valgte hormonterapeut-uddannelsen, da den ikke udelukkende fokuserer på kost, men på det hele menneske. Hvordan vi kan genetablere en god indre balance, når der kommer uorden i vores systemer – og det gør der for mange af os.

Jeg har en særlig interesse for:

 • Træning, vægttab og livsstilsændringer
 • Stress, udbrændthed og søvnforstyrrelser
 • Muskel-skeletale lidelser og autoimmune sygdomme
 • Fordøjelsesproblemer
 • Infertilitet
 • Overgangsalder

 

 

Susanne Ringsted

Specialpædagog, MLP (Master in Learning Processes) og stud. Komplementær Hormonterapeut

Konsultationsadresse:

Hormoner i balance

Kildebakken 4

9520 Skørping

Jeg laver også Skypekonsultationer

 

Jeg valgte uddannelsen til Komplementær Hormonterapeut, fordi jeg gerne vil være klogere på hvorfor vores hormoner kommer i ubalance og vi bliver syge. Hvad kan vi selv gøre for, at genoprette balancen i hormonerne og leve det liv vi gerne vil. Jeg har på egen krop mærket hormonelle ubalancer p.g.a allergi, stress, menopause mm. Hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med mennesker og derfor meget med motivation og coaching. Med min arbejdserfaring og nye viden som hormonterapeut, glæder jeg mig til at hjælpe dig med også at opnå hormonel balance.

Mine specielle interesser er:

 • - Allergi
 • - Autoimmune sygedomme (Cøliaki, diabetes, leddegigt, mm)
 • - Menopause (overgangsalder)
 • - PMS
 • - Stofskiftesygdomme
 • - Stress
 • - Tarmsygdomme (Crohns sygdom, Colitis Ulcerosa)

 

 

 

Færdige med praktik

Tager ikke flere klienter ind i deres elevtid 

 

Isabel Sommer

Sygeplejerske, Coach & stud. Komplementær Hormonterapeut

 

 

Klinikadresse:
Nyvej 11 
4621 Gadstrup

www.isabelsommer.dk

Jeg har en baggrund som sygeplejerske og har derudover to coachuddannelser. Det er vigtigt for mig at have en dyb forståelse for, hvordan kvinder kan skabe balance i kroppen, og jeg har mere end 300 mentorsessioner bag mig. Hormonterapien har givet mig den sidste vigtige brik for at lave helt individuelle behandlingsforløb. Udover personlige sessioner underviser jeg, holder workshops og har onlineforløb, hvor kodeordene altid er, at det skal være selvkærligt og nydelsesfuldt for at være vedvarende.

Mine specialeområder er:

 • Kvinders gener i overgangsalderen
 • Stress og udbrændthed
 • Kærlige veje til et varigt vægttab
 • Psykiske og fysiske blokeringer for kropsligt velvære

 

 

 

Maj-Britt Lassen

BA i Psykomotorisk terapi og afspænding, Personlig træner og ID Lifecoach og mentor. Studerer til Komplementær Hormonterapeut.
 
Konsultationsadresse:
Jeg har konsultationer i mit hjem i Birkerød. 
Plantagevej 29,
3460 Birkerød 
 
Jeg har arbejdet med mennesker i flere år, især kronisk syge, fibromyalgi, gigt, diverse smerteproblematikker mv., samt angst, OCD, ADHD, autisme mv.  Flere af dem fik ikke hjælp i det etableret system og det var frustrerende at være en del af dette system, når jeg vidste at der kunne gøres noget ved deres problemer. Dette har været grunden til at jeg valgte at studere til komplementær hormonterapeut.

Jeg interesserer mig især for:
 • Stress
 • Udbrændthed og søvnproblemer
 • Modløshed og depression
 • Dårlig hukommelse og koncentrationsevne
 • Fordøjelsesproblemer
 • Diverse smerteproblematikker
 • Fertilitet
 

 

 

Signe Find 

Certificeret ID- Lifecoach, sundhedscoach, personlig træner, yogaunderviser i FYSIQ Royal, Shakti-yogalærer – speciale i kvinders cyklus, hormonelle (u)balancer, skolelærer og stud. Komplementær Hormonterapeut.

 

Konsultationsadresse:
FYSIQ Royal
Center Boulevard 4
2300 København S

 

Jeg er selverklæret sundhedspassionist og har igennem de sidste 20 år arbejdet med mennesker – som underviser, life-og holistisk sundhedscoach, mental og personlig træner.
Min store passion er at hjælpe mennesker, der ønsker at udvikle sig fysisk, psykisk og mentalt. Jeg er af den overbevisning, at krop og psyke, hjerne og hjerte hænger sammen, og er dybt fascineret af, hvor meget vi kan påvirke vores oplevelse af sundhed, vitalitet og balance ved at optimere på kost, søvn, fysisk bevægelse og ikke mindst den alt overskyggende work-life balance.
Jeg er tidligere proffessionel danser og koreograf og har på mange områder i mit liv været præstationsorienteret og levet et liv med speederen i bund. Det gav mig nogle helt unikke oplevelser og dyre erfaringer med stress og infertilitet. Erfaringer jeg heldigvis i dag kan drage stor fordel af i mit arbejde med klienter.

 

Mine specialområder er:

 • Stress 
 • Vægttab 
 • Udbrændthed 
 • Fertilitet
 • Kost og træning 
 • Kost og psyke 
 • Følelsesmæssige spise-og træningsmønstre
 • Spiseforstyrrelser 
 • PCO